Zoom-team breidt uit: dit is administratief medewerker Ineke

25/05/2021

Het Zoom-team is de laatste tijd heel wat groter geworden. Bijna iedereen heeft zich ondertussen voorgesteld. Als laatste is Ineke aan de beurt...

Dag iedereen!

Sinds begin maart ben ik lid van het Zoom-team. Ik werk er als administratief medewerker. Ik neem telefoons op, verstuur brieven, verwerk de betalingen en zoveel meer. Voor ik bij Zoom aan de slag ging, werkte ik bij een vzw binnen de palliatieve zorg. Nog daarvoor was ik jarenlang reisagent en daarna enkele jaren werkzaam binnen de staalsector. De reis- en staalsector was boeiend, maar ik wou meer zinvoller werk verrichten, daarom gaat mijn voorkeur uit naar een vzw. Ik kan iets betekenen voor een ander en/of daaraan bijdragen.

Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Natuurpunt Merchtem en draag ik mijn steentje bij aan VVSA, een patiëntenvereniging voor en door mensen met spondylitis. Voor corona was ik ook vrijwilliger bij De Wilg in Opwijk, da’s een woongroep van Zonnelied. Daar deed ik yoga, wandelde of puzzelde ik met de bewoners.

Naast administratief medewerker en vrijwilliger ben ik ook mama van 3 kinderen (14, 11 en 7 jaar oud) en woon ik samen met mijn man in Brussegem. Bij ons thuis heerst er steeds een gezellige drukte. Op een rustig momentje lees ik graag boeken, speel ik hoorn bij muziekverenigingen en ben ik graag creatief bezig.

Als jullie vragen hebben over facturatie en betalingen, dan kan je steeds bellen of mailen en dan help ik je verder.

Je kan Ineke bereiken via het mailadres ineke.vanthuyne@zoomvzw.be of telefonisch op 0492 227 881.

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Vakantie? Zoom blijft bereikbaar!

Zoom blijft de hele zomer lang bereikbaar, ook als Zoom-coaches met vakantie gaan. Ook al is jouw coach er even tussenuit, Zoom zal je nog steeds bijstaan.

Wachttijden meest dringende PVB-vragen verkorten: al vanaf juli terbeschikkingsstellingen

Vlaamse Regering maakt bekend dat wachttijden voor budgetaanvragen korter worden. Daarnaast verankert de regering de nodige budgettaire middelen voor de ondersteuning van personen met een handicap in een acute situatie of de automatische toekenningen, en voor het persoonsvolgend budget na jeugdhulp voor jongvolwassenen.

VillaVip zoekt nieuw zorgkoppel

Een VillaVip is een fijne en kleinschalige woning waar tien volwassenen met een handicap samenwonen met een zorgkoppel. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. VillaVip Vlaanderen is op zoek naar een zorgkoppel voor een nieuwe woning in Mechelen.

Vaccinatie van jongeren vanaf 16 jaar in MFC's

De Interministeriƫle Conferentie (IMC) Volksgezondheid heeft besloten om ook zestien- en zeventienjarigen een vaccinatie tegen COVID-19 aan te bieden. Er wordt ook een regeling uitgewerkt voor jongeren vanaf 16 jaar die gebruikmaken van de ondersteuning in een multifunctioneel centrum van het VAPH