Denk aan het vakantiegeld!

25/05/2021
De zomer komt eraan en dan denken we spontaan aan vakantie. Denk eraan dat jouw assistent recht heeft op vakantiegeld wanneer je zelf werkgever bent.

Goed nieuws: gratis bijstand bij opstart van nieuw budget

26/04/2021
Nieuwe budgethouders krijgen vanaf nu gratis bijstand om hun budget op te starten. Krijg jij nieuws over jouw terbeschikkingstelling? Contacteer dan Zoom om jouw gratis bijstand op te starten.

Communicatievrouw Marlies stelt zich voor

21/04/2021
Het Zoom-team is alweer uitgebreid en dit keer is dat met een communicatiemedewerker. Marlies neemt sinds kort de communicatie voor haar rekening en stelt zich daarom ook graag even voor aan jou.

Getuigenis: "Het inschakelen van een bijstandsorganisatie zou verplicht moeten worden"

21/04/2021
Dit is het verhaal van mama Gudrun en Viktor, die ondanks de grote administratieve wildernis van de PVB-wereld, uiteindelijk de beste oplossing hebben gevonden.
Gudrun is mama van Viktor, die een mentale handicap en epilepsie heeft. Zij deed als bewindvoerster een beroep op Zoom vzw toen ze haar weg niet vond in het doolhof van het PVB.

Nieuwe regiocoach Eef stelt zicht voor

8/02/2021
We hebben een nieuwe collega. Maak kennis met Eef Bellon, onze coach voor regio Antwerpen.

Ondersteunend kader bij dienstonderbrekingen door COVID

26/01/2021
Het VAPH biedt richtlijnen aan gebruikers en voorzieningen om over onderbrekingen in dienstverlening te onderhandelen. Er blijft uitgegaan worden van de zorg zoals die is overeengekomen in de Individuele Dienstverleningsovereenkomst (IDO).