Getuigenis: “Een grote dankjewel aan alle Zoom-coaches”

31/05/2021
Filip is 27 jaar, heeft een handicap en een persoonsvolgend budget. Hij is rolstoelgebonden, maar dat houdt hem niet tegen om G-karate te beoefenen. Lees hier de getuigenis van Filip en zijn mama Anita over hun traject buiten als binnen het budget.

Zoom-team breidt uit: dit is administratief medewerker Ineke

25/05/2021
Het Zoom-team is de laatste tijd heel wat groter geworden. Bijna iedereen heeft zich ondertussen voorgesteld aan jullie. Als laatste is Ineke aan de beurt...

Denk aan het vakantiegeld!

25/05/2021
De zomer komt eraan en dan denken we spontaan aan vakantie. Denk eraan dat jouw assistent recht heeft op vakantiegeld wanneer je zelf werkgever bent.

Compensaties verlengd voor wie extra kosten heeft door corona

27/04/2021
Budgethouders mogen tot en met 30 juni 2021 tot maximaal 25,5 % budgetoverschrijding registreren voor kosten voor extra zorg en ondersteuning door COVID-19. Vlaams minister Wouter Beke besloot zo dus dat budgethouders nog wat langer extra zorgbudget mogen inzetten naar aanleiding van de pandemie.

Goed nieuws: gratis bijstand bij opstart van nieuw budget

26/04/2021
Nieuwe budgethouders krijgen vanaf nu gratis bijstand om hun budget op te starten. Krijg jij nieuws over jouw terbeschikkingstelling? Contacteer dan Zoom om jouw gratis bijstand op te starten.