Zoom organiseerde een teamdag en dit zijn de foto's!

15/09/2021
Ons team en de raad van bestuur hebben elkaar wat beter leren kennen tijdens de heuse teamdag. Speeddates en brainstormsessies brachten iedereen dichter bij elkaar én gaven ideeën vorm. Dat dankzij het hele Zoom-team, maar ook De Verenigingscoach Joris.

Hogere kilometervergoeding voor assistenten en vrijwilligers

30/08/2021
Sinds 1 juli bedraagt het maximumbedrag voor de kilometervergoeding van vrijwilligers en assistenten 0,3707 euro per kilometer. Daarvoor was dat nog maximaal 0,3542 euro per kilometer. Dat bedrag geldt tot 30 juni 2022.

Getuigenis: "Ik ben heel blij met mijn nieuwe gezin"

30/08/2021
Annie is al sinds het begin deel van de Zoom-familie, maar daarvoor was ze lid van een andere bijstandsorganisatie. Wij zijn heel blij dat we Annie al zolang mogen helpen bij het invullen van haar persoonsvolgend budget. “Ik ben heel tevreden over de hulp van Zoom”, zegt Annie.

Deelplatform voor fietsen voor mensen met een beperking #GFietst

23/08/2021
Ken jij het nieuwe deelplatform voor G-fietsen al? Op #GFietst kan je nu alle aangepaste fietsen vinden en boeken.

Webinars: Opstarten en gebruiken van jouw budget

28/07/2021
Zoom organiseert in september en oktober enkele webinars over het opstarten en gebruiken van een PVB of PAB.

Getuigenis: Mama van Zoom-lid interviewt Zoom-coach Martine

28/07/2021
De ledengetuigenis ziet er deze maand wat anders uit. Bewindvoerder van een Zoom-lid en ervaringsdeskundige in opleiding Deborah deed voor haar opleiding een interview met Zoom-coach Martine. Martine vertelt over de werking van Zoom en hoe de bijstand budgethouders kan vooruithelpen.