Zoom blijft bereikbaar tijdens de kerstvakantie

23/11/2021

De straten worden dezer dagen almaar sfeervoller en gezelliger en sommige wintermarktjes worden toch al gebouwd. En we weten wat dat betekent: de vakantie is in aantocht. Maar geen nood: onze coaches blijven aan de werk. Zo blijf je ook tijdens de jaarwisseling zeker dat jouw budget in goede handen is en je met al jouw vragen bij ons terechtkan. Onze infolijn blijft bereikbaar, behalve op 24 en 31 december.

Je kan ons contacteren via de infolijn op het nummer 0468 406 606 of mailadres info@zoomvzw.be. Je vindt een overzicht van al onze gegevens op deze pagina.

 

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Huisbezoeken in de huidige corona-omstandigheden

Onze coaches mogen nog steeds bij jou op huisbezoek komen, ondanks de verstrengde coronamaatregelen. Met enkele kleine aandachtspunten (zoals ventilatie en mondmasker) kunnen we het voor iedereen zo veilig mogelijk maken.

Getuigenis: "Een VillaVip is een puzzel waar veel tijd in geïnvesteerd wordt"

VillaVip zag in 2016 het levenslicht en sinds de eerste woning, is er nog niet veel veranderd aan het concept. Het bewijs dat het goed is. Initiatiefnemer Michiel Maeyaert vertelt wat het geheim is van VillaVip en de samenwerking met Zoom.

Vormingsdag rond natuurbeleving en toegankelijkheid

Zoom-collega Ineke volgde onlangs een vormingsdag over natuurbeleving en toegankelijkheid. Die vond plaats in duurzaam educatiepunt De Vroente in Kalmthout.

Budgetbesteding kijkt nauwer toe op kosten voor 'klusjes' en tuinwerk

Vanuit het overleg met het VAPH wordt gemeld dat de dossierbeheerders van de dienst Budgetbesteding strenger gaan toekijken op ingediende kosten voor 'klusjes' en 'tuinwerk'.