Webinars: Opstarten en gebruiken van jouw budget

28/07/2022

Zoom organiseert dit najaar webinars over het opstarten en het gebruiken van een persoonlijke-assistentiebudget (PAB) en een persoonsvolgend budget (PVB). Je krijgt er alle informatie die je nodig hebt om jouw budget op te starten en het gebruik ervan in goede banen te leiden. We organiseren twee keer een PAB- en PVB-sessie. De eerste reeks vindt plaats in september, de exacte data voor de tweede in oktober en november worden nog aangekondigd.

Reeks 1:
- PVB: dinsdag 13 september van 19.30 tot 20.30 uur
- PAB: dinsdag 20 september van 19.30 tot 20.30 uur

Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar info@zoomvzw.be. Vermeld daarin zeker het e-mailadres waarop je de deelnamelink wil ontvangen, je naam en je telefoonnummer. Enkele dagen voor de datum van jouw gekozen webinar zal je de link krijgen om deel te nemen aan de virtuele meeting. Wil je alvast wat informatie bekijken? Surf dan zeker naar onze publicatiepagina waar je verschillende infopakketten kan downloaden. Je vindt er een voor PAB en een voor PVB.

Het is uiteraard ook steeds mogelijk om een persoonlijke afspraak met een Zoom-coach te maken om jouw budget te bespreken.

 

Volgend bericht

Recente berichten

Webinars: Opstarten en gebruiken van jouw budget

Zoom organiseert dit najaar weer webinars over het opstarten en het gebruiken van een PAB en een PVB.

Lisa onderzoekt impact van wachttijd persoonsvolgend budget

Student van UGent Lisa Schatteman wil met masterproef een concreter beeld krijgen van hoe mensen met een beperking de wachtperiode ervaren en invullen.

Zorggarantie eindigt bij verhoging budget of wijziging IDO

Voor wie in 2017 een PVB uit transitie kreeg, engageerde de voorziening zich om dezelfde zorg te blijven bieden bij ongewijzgde IDO. Dus ook als het PVB daalde of steeg door correcitefase 1 en 2.

Ledenvoordelen bij Zoom vzw: Securex, Liantis en Agilitas

Als lid bij Zoom vzw krijg je een voordelig tarief bij Securex, krijg je korting op de opstartkost bij Liantis en een korting bij Agilitas.