Webinars: Opstarten en gebruiken van jouw budget

28/07/2021

Zoom organiseert in september en oktober enkele webinars over het opstarten en gebruiken van een PVB of PAB. Je krijgt er alle informatie die je nodig hebt om jouw budget op te starten en het gebruik ervan in goede banen te leiden. Je kan kiezen tussen een namiddag- of een avondsessie in september en oktober.

Start en gebruik van PAB:
- vrijdag 24 september om 13.30 uur
- maandag 27 september om 19.30 uur

Start en gebruik van PVB:
- vrijdag 1 oktober om 13.30 uur
- maandag 4 oktober om 19.30 uur

Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar info@zoomvzw.be. Vermeld daarin zeker het e-mailadres waarop je de deelnamelink wil ontvangen en je naam. Enkele dagen voor de datum van jouw gekozen webinar zal je de link krijgen om deel te nemen aan de virtuele meeting.

Het is uiteraard nog steeds mogelijk om een afspraak met Zoom te maken om jouw persoonlijke budget te bespreken.

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Getuigenis: “Op school zagen ze dat ik er niet gelukkig was”

Julie heeft een persoonsvolgend budget en kwam in contact met Zoom tijdens een infosessie op school. “Na telefonisch contact kwam Nathalie langs en ze hielp me heel goed.”

Budget 2021 afronden - budgetplanning 2022 tijdig opmaken

Maak tijdig een afspraak met jouw Zoom coach om budget 2021 optimaal in te zetten. Ineens ook het moment om je budgetplanning 2022 voor te bereiden?

Zoom organiseerde een teamdag en dit zijn de foto's!

Ons team en de raad van bestuur hebben elkaar wat beter leren kennen tijdens de heuse teamdag. Speeddates en brainstormsessies brachten iedereen dichter bij elkaar én gaven ideeën vorm. Dat dankzij het hele Zoom-team, maar ook De Verenigingscoach Joris.

Webinars: Opstarten en gebruiken van jouw budget

Zoom organiseert in september en oktober enkele webinars over het opstarten en gebruiken van een PVB of PAB.