Verhoging van budgetlijn voor eindejaarspremie

23/11/2021

Voor elke voltijdse werknemer werd de budgetlijn 2020 verhoogd met 486,92 euro voor de vergoeding van de eindejaarspremie en de patronale RSZ. Dat is enkel relevant voor wie een assistent tewerkstelt met een arbeidsovereenkomst. De verhoging geldt niet voor wie een takenovereenkomst met een familielid heeft.

De eindejaarspremie werd al aan de assistent uitbetaald eind 2020 op aangeven van jouw sociaal secretariaat.

De informatie daarover vind je ook op de website van het VAPH. Nog vragen? Aarzel dan niet om jouw Zoom-coach te contacteren.

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Huisbezoeken in de huidige corona-omstandigheden

Onze coaches mogen nog steeds bij jou op huisbezoek komen, ondanks de verstrengde coronamaatregelen. Met enkele kleine aandachtspunten (zoals ventilatie en mondmasker) kunnen we het voor iedereen zo veilig mogelijk maken.

Getuigenis: "Een VillaVip is een puzzel waar veel tijd in geïnvesteerd wordt"

VillaVip zag in 2016 het levenslicht en sinds de eerste woning, is er nog niet veel veranderd aan het concept. Het bewijs dat het goed is. Initiatiefnemer Michiel Maeyaert vertelt wat het geheim is van VillaVip en de samenwerking met Zoom.

Vormingsdag rond natuurbeleving en toegankelijkheid

Zoom-collega Ineke volgde onlangs een vormingsdag over natuurbeleving en toegankelijkheid. Die vond plaats in duurzaam educatiepunt De Vroente in Kalmthout.

Budgetbesteding kijkt nauwer toe op kosten voor 'klusjes' en tuinwerk

Vanuit het overleg met het VAPH wordt gemeld dat de dossierbeheerders van de dienst Budgetbesteding strenger gaan toekijken op ingediende kosten voor 'klusjes' en 'tuinwerk'.