Kendy Deckers, nieuwe Zoom-coach voor regio Vlaams Brabant stelt zich voor

29/10/2021
Mijn naam is Kendy Deckers, 35 jaar jong. Ik werk sinds begin oktober weer voor Zoom vzw, nu als coach voor bedgethouders in de regio Vlaams-Brabant (en omgeving).
 
Mensen om me heen noemen mij attent, empathisch en goedlachs. Als mama van 6 kinderen heb ik sterke organisatorische eigenschappen en werk ik oplossingsgericht. Het doel waar ik me met hart en ziel voor inzet is om mensen hun eigen keuzes te laten maken en het beste uit zichzelf te halen.
In het verleden deed ik ervaring op als persoonlijk assistent, als begeleider in een voorziening en was ik dienst bij ZOOM vzw als administratieve ondersteuner.
Daarnaast speel ik tenorsaxofoon, ben ik graag creatief bezig en als er tijd overblijft lees ik graag historische romans. Een andere passie is reizen, zo zag ik al heel wat van de wereld, wat zorgt voor een ruim wereldbeeld. 
 
Je kan mij bereiken via kendy.deckers@zoomvzw.be of 0468/408 405.

 

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Huisbezoeken in de huidige corona-omstandigheden

Onze coaches mogen nog steeds bij jou op huisbezoek komen, ondanks de verstrengde coronamaatregelen. Met enkele kleine aandachtspunten (zoals ventilatie en mondmasker) kunnen we het voor iedereen zo veilig mogelijk maken.

Getuigenis: "Een VillaVip is een puzzel waar veel tijd in geïnvesteerd wordt"

VillaVip zag in 2016 het levenslicht en sinds de eerste woning, is er nog niet veel veranderd aan het concept. Het bewijs dat het goed is. Initiatiefnemer Michiel Maeyaert vertelt wat het geheim is van VillaVip en de samenwerking met Zoom.

Vormingsdag rond natuurbeleving en toegankelijkheid

Zoom-collega Ineke volgde onlangs een vormingsdag over natuurbeleving en toegankelijkheid. Die vond plaats in duurzaam educatiepunt De Vroente in Kalmthout.

Budgetbesteding kijkt nauwer toe op kosten voor 'klusjes' en tuinwerk

Vanuit het overleg met het VAPH wordt gemeld dat de dossierbeheerders van de dienst Budgetbesteding strenger gaan toekijken op ingediende kosten voor 'klusjes' en 'tuinwerk'.