Hogere kilometervergoeding voor assistenten en vrijwilligers

30/08/2021

Sinds 1 juli bedraagt het maximumbedrag voor de kilometervergoeding van vrijwilligers en assistenten 0,3707 euro per kilometer. Daarvoor was dat nog maximaal 0,3542 euro per kilometer. Dat bedrag geldt tot 30 juni 2022.

Het gaat hier om een maximumbedrag wat wil zeggen dat je ook minder mag betalen. De kilometervergoeding betaal je aan jouw assistent of vrijwilliger voor verplaatsingen met hun eigen auto, motor- of bromfiets tijdens de werkuren.

Voor wie het systeem van de forfaitaire vrijwilligersvergoeding verkiest, blijft het bedrag hetzelfde: maximaal 35,41 euro per dag.

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Getuigenis: “Op school zagen ze dat ik er niet gelukkig was”

Julie heeft een persoonsvolgend budget en kwam in contact met Zoom tijdens een infosessie op school. “Na telefonisch contact kwam Nathalie langs en ze hielp me heel goed.”

Budget 2021 afronden - budgetplanning 2022 tijdig opmaken

Maak tijdig een afspraak met jouw Zoom coach om budget 2021 optimaal in te zetten. Ineens ook het moment om je budgetplanning 2022 voor te bereiden?

Zoom organiseerde een teamdag en dit zijn de foto's!

Ons team en de raad van bestuur hebben elkaar wat beter leren kennen tijdens de heuse teamdag. Speeddates en brainstormsessies brachten iedereen dichter bij elkaar én gaven ideeën vorm. Dat dankzij het hele Zoom-team, maar ook De Verenigingscoach Joris.

Webinars: Opstarten en gebruiken van jouw budget

Zoom organiseert in september en oktober enkele webinars over het opstarten en gebruiken van een PVB of PAB.