Budget 2021 afronden - budgetplanning 2022 tijdig opmaken

27/09/2021

Heb je in je budget voor 2021 nog ruimte om extra ondersteuning in te kopen? Dan is een goed moment om na te kijken hoeveel je nog kan uitgeven in 2021 en welke overeenkomsten daarvoor je daarvoor extra kan afsluiten. En omgekeerd: dreigt je budget 2021 ontoereikend te zijn, dan heb je nu  nog de mogelijkheid om te bekijken of er kosten zijn die je kan schrappen om niet in budgetoverschrijding te gaan. Dat betekent dan wel dat je tot het einde van het jaar minder ondersteuning kan hebben.

Op basis van de ervaringen in 2021 kan het ook nuttig zijn om al vooruit te blikken naar volgend jaar. De kosten die je dit jaar had, kunnen een goede basis zijn om je budgetplanning 2022 op te baseren. Ook daarbij kan de Zoom-coach je helpen.

Afspraak?

We raden je aan om niet te lang te wachten om een afspraak te plannen. Zo kunnen we zeker iedereen op tijd een plaatsje geven in deze drukke periode. Je vindt de contactgegevens van jouw regiocoach hier

Budgetjaar 2021

Ook willen we alvast meegeven dat het VAPH volgend jaar strenger zal gaan toezien op het tijdig indienen van kosten van budgetjaar 2021. Je zal kosten van je PVB/PAB 2021 kunnen indienen tot en met 31 maart 2022. Kosten die na die datum worden aangeboden, zullen grondig gemotiveerd worden voordat het VAPH toestemming geeft om ze uit te betalen.

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Getuigenis: “Op school zagen ze dat ik er niet gelukkig was”

Julie heeft een persoonsvolgend budget en kwam in contact met Zoom tijdens een infosessie op school. “Na telefonisch contact kwam Nathalie langs en ze hielp me heel goed.”

Budget 2021 afronden - budgetplanning 2022 tijdig opmaken

Maak tijdig een afspraak met jouw Zoom coach om budget 2021 optimaal in te zetten. Ineens ook het moment om je budgetplanning 2022 voor te bereiden?

Zoom organiseerde een teamdag en dit zijn de foto's!

Ons team en de raad van bestuur hebben elkaar wat beter leren kennen tijdens de heuse teamdag. Speeddates en brainstormsessies brachten iedereen dichter bij elkaar én gaven ideeën vorm. Dat dankzij het hele Zoom-team, maar ook De Verenigingscoach Joris.

Webinars: Opstarten en gebruiken van jouw budget

Zoom organiseert in september en oktober enkele webinars over het opstarten en gebruiken van een PVB of PAB.