Powerpoint infosessies Vrijwilligerswerk ism FOCUS

11/11/2020

Klik op het symbool hieronder om de powerpoint over vrijwilligerswerk inzetten met je PVB, te starten. 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Compensaties verlengd voor wie extra kosten heeft door corona

Budgethouders mogen tot en met 30 juni 2021 tot maximaal 25,5 % budgetoverschrijding registreren voor kosten voor extra zorg en ondersteuning door COVID-19. Vlaams minister Wouter Beke besloot zo dus dat budgethouders nog wat langer extra zorgbudget mogen inzetten naar aanleiding van de pandemie.

Goed nieuws: gratis bijstand bij opstart van nieuw budget

Nieuwe budgethouders krijgen vanaf nu gratis bijstand om hun budget op te starten. Krijg jij jouw brief over jouw terbeschikkingsstelling? Contacteer dan Zoom om jouw gratis bijstand op te starten.

Communicatievrouw Marlies stelt zich voor

Zoom vzw is alweer uitgebreid en dit keer is dat met een communicatiemedewerker. Marlies neemt sinds kort alle communicatie voor haar rekening en stelt zich daarom ook graag even voor aan jou.

Getuigenis: "Het inschakelen van een bijstandsorganisatie zou verplicht moeten worden"

Dit is het verhaal van mama Gudrun en Viktor, die ondanks de grote administratieve wildernis van de PVB-wereld, uiteindelijk de beste oplossing hebben gevonden. Gudrun is mama van Viktor, die een mentale handicap en epilepsie heeft. Zij deed als bewindvoerster een beroep op Zoom vzw toen ze haar weg niet vond in het doolhof van het PVB.