Zoom breidt uit: een extra coach in West-Vlaanderen!

19/09/2023

Zoom blijft groeien, om onze leden blijvend de ondersteuning te geven die ze nodig hebben is nu de tiende coach van ons team gestart! Bieke wordt de derde coach in West-Vlaanderen, en zal zich vooral op de regio rond Diksmuide en de kust richten. Ze stelt zich graag zelf voor!

Ik ben Bieke Roose en samen met mijn partner en twee kinderen woon ik in Pervijze, een landelijk dorpje in de westhoek. Ik ben opgegroeid in een groot landbouwersgezin waar zorg voor elkaar dragen centraal staat. De keuze om te evolueren naar een zorgboerderij was dan ook snel gemaakt. Ik beleefde er mooie, waardevolle tijden. Het legde de basis voor mijn verdere loopbaankeuzes. Waarden zoals respect, vertrouwen en openheid draag ik hoog in het vaandel. Sedert half september maak ik deel uit van het Zoom vzw-team. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit team. De warmte en het enthousiasme die de organisatie uitstraalt, zal ik verder proberen uit te dragen. Warme zorg op maat, afgestemd op de noden en wensen van de zorgvrager vind ik heel belangrijk. Samen met de zorgvrager wil ik op weg gaan naar een volwaardige deelname aan de samenleving.

Bieke

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Webinar bewind & volmacht - 22 mei

Op 22 mei organiseren we een webinar over bewindvoering en volmacht.

Gezocht: extra coach voor onze budgethouders in West-Vlaanderen

Door onze blijvende groei van leden zijn we op zoek naar een extra coach (m/v/x) om onze leden in (het hart van) West-Vlaanderen bij te staan.

Automatische betaling van het vakantiegeld

Denk eraan dat jouw assistent recht heeft op vakantiegeld wanneer je zelf werkgever bent. Ga na of dit automatisch gebeurt, en zorg voor voldoende saldo op je rekening!

Kilometervergoeding voor vrijwilligers gewijzigd

De kilometervergoeding voor auto, moto en bromfiets wordt sinds 2023 elk kwartaal geïndexeerd. Per 1 april 2024 is dit gewijzigd naar €0,4265 per km.