Nieuwe communicatiemedewerker

28/07/2023

Al sinds mei is onze nieuwe communicatiemedewerker, Friso, in dienst. Hoog tijd om mij ook hier eens voor te stellen!

Ik werk halftijds voor Zoom vzw, en neem in die tijd onder andere de inhoud van de website, de nieuwsbrieven, ledengetuigenissen op mij, naast de communicatie en uitvoering van andere activiteiten van Zoom vzw en onze partners.

Ik doe dit werk graag, omdat ik bij een organisatie als Zoom dicht bij de mensen werk die hulp nodig hebben, en vanuit mijn (digitale) expertise zo mijn collega's en onze leden verder kan helpen. Ik zie er daarnaast in het bijzonder naar uit om op zoek te gaan naar nieuwe manieren om onze werking vorm te geven en Zoom nog verder te laten groeien, zodat we steeds meer mensen kunnen helpen in het verkennen van alles wat er mee komt met het gebruik van een persoonlijk budget.

 Ik gebruik daarom deze mogelijkheid ook graag om nog eens onze nieuwsbrief onder de aandacht te brengen. Lees je die nog niet, schrijf je dan hier in!

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Webinar bewind & volmacht - 22 mei

Op 22 mei organiseren we een webinar over bewindvoering en volmacht.

Gezocht: extra coach voor onze budgethouders in West-Vlaanderen

Door onze blijvende groei van leden zijn we op zoek naar een extra coach (m/v/x) om onze leden in (het hart van) West-Vlaanderen bij te staan.

Automatische betaling van het vakantiegeld

Denk eraan dat jouw assistent recht heeft op vakantiegeld wanneer je zelf werkgever bent. Ga na of dit automatisch gebeurt, en zorg voor voldoende saldo op je rekening!

Kilometervergoeding voor vrijwilligers gewijzigd

De kilometervergoeding voor auto, moto en bromfiets wordt sinds 2023 elk kwartaal geïndexeerd. Per 1 april 2024 is dit gewijzigd naar €0,4265 per km.