Ledenvoordelen bij Zoom vzw: Securex, Liantis en Agilitas

27/07/2022

Leden van Zoom vzw kunnen elke werkdag terecht bij de infolijn. Via info@zoomvzw.be of op 0468/406 606 kan je eenvoudig alle vragen over het persoonsvolgend budget (PVB) of persoonlijke-assistentiebudget (PAB) stellen aan Zoom vzw. Je bent verzekerd van een snel en deskundig antwoord. Ook voor vragen die met jouw persoonlijke situatie te maken hebben, kan je terecht bij de infolijn. 

Sociaal secretariaat

Wie persoonlijke assistentie via een sociaal secretariaat wil inschakelen, heeft steeds de keuze. Via ons partnerschap met Securex geniet je van korting op de loonberekeningen. Voor opstart van je dossier, komt een specialist van Securex aan huis om alle loonberekeningen te overlopen en te bespreken hoe alles te werk gaat.

Bij sociaal secretariaat Liantis krijgen leden van Zoom een korting van 50% op de opstartkosten van hun dossier. Daarnaast krijg je bij Liantis een persoonlijke opstart op hun kantoor met alle toelichtingen.

Assistenten

Als je een assistent tewerk wil stellen via interimcontract, krijg je bij Agilitas als lid van Zoom korting op de maandelijkse facturen. Daarnaast kan je bij Agilitas ook terecht voor je zoektocht naar gepaste assistenten. Zij hebben niet alleen de know-how over wat persoonlijke assistentie is, ze beschikken in de meeste regio's ook over een poule beschikbare assistenten die vaak nog enkele uren extra kunnen worden ingezet. 

Het grootste ledenvoordeel van Zoom vzw blijven de coaches: elk lid kan zich rechtstreeks wenden met vragen over zijn/haar/hun persoonlijke situatie en krijgt zo een snel en duidelijk antwoord. Met de gedeelde kennis van ons betrokken team kan jij gerust zijn dat je in goede handen bent.

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Webinars: Opstarten en gebruiken van jouw budget

Zoom organiseert dit najaar weer webinars over het opstarten en het gebruiken van een PAB en een PVB.

Lisa onderzoekt impact van wachttijd persoonsvolgend budget

Student van UGent Lisa Schatteman wil met masterproef een concreter beeld krijgen van hoe mensen met een beperking de wachtperiode ervaren en invullen.

Zorggarantie eindigt bij verhoging budget of wijziging IDO

Voor wie in 2017 een PVB uit transitie kreeg, engageerde de voorziening zich om dezelfde zorg te blijven bieden bij ongewijzgde IDO. Dus ook als het PVB daalde of steeg door correcitefase 1 en 2.

Ledenvoordelen bij Zoom vzw: Securex, Liantis en Agilitas

Als lid bij Zoom vzw krijg je een voordelig tarief bij Securex, krijg je korting op de opstartkost bij Liantis en een korting bij Agilitas.