Als Zoom-lid €50 korting op Helpper

28/11/2023

Ben je PVB/PAB-budgethouder én lid van ZOOM vzw? Dan krijg je € 50 korting op het Helpper Assistent Platform!

Wat is Helpper?

Het Helppr Assistent Platform werd speciaal ontworpen voor mensen met een handicap die nood hebben aan extra ondersteuning. Door de principes van de deeleconomie toe te passen in de zorgsector, verbindt Helpper Assistent jou rechtstreeks met betrouwbare, beschikbare assistenten in jouw buurt.

Voor wie?
Leden van bijstandsorganisatie ZOOM vzw die zich als budgethouder inschrijven op het platform krijgen na 50 geregistreerde uren automatisch € 50 teruggestort op hun rekening! Dit ledenvoordeel is enkel geldig voor budgethouders die zich op het Helpper Assistent Platform inschrijven tussen 1 december 2023 en 1 maart 2024.

Hoe werkt het?
Het ledenvoordeel wordt automatisch toegekend wanneer je bij registratie je bijstandsorganisatie selecteert. Voor alle informatie: kijk op de speciale pagina van Helpper.

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Webinar bewind & volmacht - 22 mei

Op 22 mei organiseren we een webinar over bewindvoering en volmacht.

Gezocht: extra coach voor onze budgethouders in West-Vlaanderen

Door onze blijvende groei van leden zijn we op zoek naar een extra coach (m/v/x) om onze leden in (het hart van) West-Vlaanderen bij te staan.

Automatische betaling van het vakantiegeld

Denk eraan dat jouw assistent recht heeft op vakantiegeld wanneer je zelf werkgever bent. Ga na of dit automatisch gebeurt, en zorg voor voldoende saldo op je rekening!

Kilometervergoeding voor vrijwilligers gewijzigd

De kilometervergoeding voor auto, moto en bromfiets wordt sinds 2023 elk kwartaal geïndexeerd. Per 1 april 2024 is dit gewijzigd naar €0,4265 per km.