Onderzoek netwerk-ondersteuners NAH

OPROEP: DEELNAME AAN ONDERZOEK(2018-2020)

De opleiding orthopedagogie van de AP Hogeschool te Antwerpen doet onderzoek naar de verwachtingen, noden en motivaties van personen die een rol opnemen in de ondersteuning van een thuiswonende volwassene met een niet-aangeboren hersenletsel.

 

Wie kan er deelnemen?

Personen die: 1) ouder zijn dan 18 jaar,

2) informeel soms of regelmatig helpen, ondersteunen of ‘iets doen’ voor de persoon met NAH en/of voor de persoon die meestal of altijd voor de persoon met NAH zorgt (de spilzorger),

3) deze ondersteuning nog steeds bieden of dit vroeger deden.

De persoon met NAH wordt ambulant of mobiel begeleid en woont thuis (samen of zelfstandig).

Wat wordt er verwacht?

Dat je bereid bent om deel te nemen aan een interview (+/- 1u) of groepsgesprek (+/- 2u) dat op audiotape wordt opgenomen. Tijdens dit interview of groepsgesprek zal gevraagd worden naar jouw verwachtingen, noden en motivaties ivm de (ondersteunende) rol aan de thuiswonende volwassene met een niet-aangeboren hersenletsel en/of de spilzorger.

Word ik vergoed?

Deelnemers ontvangen een Fnacbon twv 20€.

Wanneer vindt het interview plaats?

De interviews vinden plaats tijdens de maanden januari, februari of maart 2019, tijdens een persoonlijke afspraak met één van de onderzoekers bij jou thuis of op een andere plek. Het groepsgesprek gaat door tijdens de maanden september, oktober of november 2019. Dit groepsgesprek vindt plaats in de voorziening of de AP Hogeschool.

Interesse?

Geef jouw naam, telefoonnummer en eventueel emailadres dan door aan jouw contactpersoon of aan de onderzoekers Greet Demesmaeker (greet.demesmaeker@ap.be 03 220 55 13) of Els Pazmany (els.pazmany@ap.be 03 220 34 42). Zij zullen je meer informatie bezorgen en een afspraak voorstellen.

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Ga gratis naar 'A FAUST CONCERT' van KLARAfestival ism Jouw Sleutel en ZOOMvzw

reageer snel voor gratis tickets, receptie en inleiding tot het concert

EEN TRANSPARANTE IDO VOOR IEDEREEN

artikel in het vernieuwde ledenblad van Inclusie Vlaanderen (..??) november 2018

Onderzoek netwerk-ondersteuners NAH

Onderzoek door Artesis Plantijn

PRIJZEN LIDMAATSCHAP en ONDERSTEUNING ZOOMvzw 2018

Ook in 2018 blijft Zoom de voordeligste Bijstandsorganisatie. Haal meer uit je PVB, krijg correcte ondersteuning op maat en betaal een coorecte prijs voor deze warme service.