Verplichte aangifte van telewerk niet nodig voor wie persoonlijke assistent tewerkstelt in het kader van PAB/PVB

31/03/2021
Iedereen die personeel tewerkstelt, moet ten laatste tegen 6 april een aangifte via RSZ invullen over de (on)mogelijkheid van telewerk. Wie een assistent in het kader van een PAB/PVB tewerkstelt, moet die aangifte NIET doen.

Mozaïek V-besluit van Vlaamse regering: een aantal maatregelen zijn nu ook officieel

25/03/2021
Meer bestedingsmogelijkheden met een PAB - vervoer betalen met een PVB - CF2-daling maximaal 15 %, automatische overstap naar BOB

Dienstencheques aangekocht met PVB/PAB niet aftrekken van belastingen

5/06/2020
Werkwijze: door een brief te sturen aan de FOD Financie├źn van je plaatselijk belastingkantoor, waarin je uitdrukkelijk meldt dat je het fiscaal attest voor aankoop dienstencheques niet wenst te gebruiken, omdat ze zijn aangekocht met je persoonsvolgend budget (PVB/PAB), voorkom je de automatische belastingafstrek waar je geen recht op hebt.

Daar is de lente! Tijd om jouw Zoom-zaadjes te planten

25/03/2021
Ons eindejaarskaartje bevatte bloemzaadjes en nu is het eindelijk tijd om ze te planten. Heb jij ze al in de grond gestoken? Stuur ons jullie foto's door van de groeiende plantjes en wie weet prijkt jouw foto binnenkort op onze website!

Vaccinatie dagcentrumgebruikers en voormalige diensten zelfstandig wonen

17/03/2021
Gebruikers binnen de dagcentra en gebruikers van de voormalige diensten zelfstandig wonen nemen binnen de algemene bevolking een specifieke plaats in tijdens de vaccinatieperiode.

502 budgethouders kunnen kiezen om opnieuw een PVB te krijgen ondanks eerdere schrapping na CF2-daling!

10/03/2021
Correctiefase 2 wordt bijgestuurd voor de grootste dalers. Wie door een aanpassing CF2 van meer dan 15 % onder de drempel viel om zijn PVB te behouden, en zo naar RTH moest overschakelen, kan nu de keuze maken om weer een PVB te krijgen. Dat is niet in alle situaties de beste keuze.