Powerpoint infosessies Vrijwilligerswerk ism FOCUS

In oktober organiseerde Zoom ism vrijwiliigersorganisatie Foxus op Emancipatie infosessies over vrijwilligerswerk. Niet alleen nuttige info over wetgeving en mogelijkheden over vrijwilligersvergoedingen, ook de uitleg over hoe je dit met je PVB/PAB kan betalen.

TIJDELIJKE PAUZE VOOR HUISBEZOEKEN

Ook wie nu nog wil opstarten of nood heeft aan advies en informatie voor het lopende jaar, kan nog steeds bij Zoom terecht op 0468/406 606 en info@zoomvzw.be .

WEBINAR AGILITAS: Samenwerken met een interimkantoor als budgethouder, wat houdt dit in?

Interimburo Agilitas Care, partnerorganisatie voor het inzetten van interimcontracten voor budgethouders, nodigt u uit om een webinar te volgen over de mogelijkheden voor contracten met zorgassistenten.

645 (!) PVB-HOUDERS HEBBEN PROCEDURE ARBEIDSRECHTBANK INGESPANNEN TEGEN CF2

Regelmatig ontmoeten de Zoom-coaches budgethouders die hierover informatie delen. We zijn als Bijstandsorganisatie dan ook zeer benieuwd naar hoe de rechtbank zal kijken naar CF2 - de impact op concrete ondersteuning van budgethouders zal groot zijn! We zijn ook benieuwd wat de impact op het beleid zal zijn.

GEBRUIKERSORGANISATIES ORGANISEREN INFOSESSIES CF2 ONLINE

Oorspronkelijk werden in het voorjaar 2020 een hele reeks 'fysieke' infosessies gepland over het hele Vlaamse land. Bedoeling was om gebruikers met vragen over CF2 goed te informeren. Er was ook een samenwerking met de diensten Ondersteuningsplan (DOP) en de bijstandsorganisaties, die telkens aanwezig zouden zijn met een specialist voor meer concrete stappen die een budgethouder kan zetten.

Deze infosessies zijn een samenwerking tussen KVG-Vraagwijzer, Gezin & Handicap en VFG-wegwijzer.

SNEL INSCHRIJVEN VOOR INFOSESSIES 'VRIJWILLIGERSWERK' ism FOCUS in OKTOBER

Deze sessies zijn gratis en coronaproof - inschrijven via info@zoomvzw.be of op 0468/406 606