Vaccinatie persoonlijke assistenten valt in fase van de zorgprofessionals

Persoonlijke assistenten die tewerkgesteld zijn met een arbeidscontract of takenovereenkomst in het kader van een persoonlijke-assistentiebudget (PAB) of persoonsvolgend budget (PVB), zullen gevaccineerd kunnen worden in de vaccinatiefase van de zorgprofessionals.

Belangrijke mededeling over verandering gsm-nummers

Wil je Zoom vzw in de regio Antwerpen telefonisch bereiken, dan kan je terecht op het nummer van Eef Bellon: 0468 408 401. Het nummer van Zoom-coördinator Bert Goossens is 0497 059 005.

Doe mee met onze enquête over woon- en leefkosten

Zoom vzw, Trefpunt Stan en Fovig willen graag je mening weten over de nieuwe woon- en leefkosten. Is de omschakeling in jouw voorziening goed verlopen?

Deadline voor doorgeven vrijwilligerswerk en kostennota's 2020

Het doorgeven van vrijwilligerswerk en kostennota's 2020 aan Focus op Emancipatie moet voor 17/3. Zo kunnen de facturen tijdig ingegeven worden op de budgetlijnen.

Nieuwe regiocoach Eef stelt zicht voor

We hebben een nieuwe collega. Maak kennis met Eef Bellon, onze coach voor regio Antwerpen.

Eindejaarspremie 2019 voor persoonlijke assistenten en individuele begeleiders

Beter laat dan nooit? Je moe(s)t minstens de eindejaarspremie betalen die in de collectieve arbeidsovereenkomst van 3 december 2019 over de toekenning van een jaarlijkse eindejaarspremie is vastgelegd. VAPH verhoogt de budgetlijnen 2019 alsnog.