Daar is de lente! Tijd om jouw Zoom-zaadjes te planten

25/03/2021

Het eindejaarskaartje van Zoom vzw bevatte zaadjes. De reden daarvoor was dat Zoom gegroeid is en we jullie iets wilden geven wat ook kan groeien. Nu de lente in het land is, is het dus tijd om de zaadjes in de aarde te stoppen. Stuur ons jullie foto's door van de geplante zaadjes en de groeiende plantjes en wie weet komt jouw foto op onze website terecht!

Je kan foto's van jouw Zoom-zaadjes sturen naar marlies.strubbe@zoomvzw.be of via onze Facebookpagina. Veel plantplezier!

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Verplichte aangifte van telewerk niet nodig voor wie persoonlijke assistent tewerkstelt in het kader van PAB/PVB

Wie een assistent in het kader van een PAB/PVB tewerkstelt, moet de verplichte aangifte Telewerk via RSZ-tool NIET doen.

Mozaïek V-besluit van Vlaamse regering: een aantal maatregelen zijn nu ook officieel

Meer bestedingsmogelijkheden met een PAB - vervoer betalen met een PVB - CF2-daling maximaal 15 %, automatische overstap naar BOB

Dienstencheques aangekocht met PVB/PAB niet aftrekken van belastingen

Let bij het invullen van je belasingaangifte op dat je de dienstencheques die je aankoopt met je PVB/PAB, niet mag aftrekken van de belastingen. Want dat komt neer op dubbele subsidie en dat mag niet.

Daar is de lente! Tijd om jouw Zoom-zaadjes te planten

Ons eindejaarskaartje bevatte bloemzaadjes en nu is het eindelijk tijd om ze te planten. Heb jij ze al in de grond gestoken? Stuur ons jullie foto's door van de groeiende plantjes en wie weet prijkt jouw foto dan binnenkort op onze website!