Ledenvoordelen bij Zoom vzw: Securex, Liantis en Agilitas

27/07/2022

Leden van Zoom vzw kunnen elke werkdag terecht bij de infolijn. Via info@zoomvzw.be of op 0468/406 606 kan je eenvoudig alle vragen over het persoonsvolgend budget (PVB) of persoonlijke-assistentiebudget (PAB) stellen aan Zoom vzw. Je bent verzekerd van een snel en deskundig antwoord. Ook voor vragen die met jouw persoonlijke situatie te maken hebben, kan je terecht bij de infolijn. 

Sociaal secretariaat

Wie persoonlijke assistentie via een sociaal secretariaat wil inschakelen, heeft steeds de keuze. Via ons partnerschap met Securex geniet je van korting op de loonberekeningen. Voor opstart van je dossier, komt een specialist van Securex aan huis om alle loonberekeningen te overlopen en te bespreken hoe alles te werk gaat.

Bij sociaal secretariaat Liantis krijgen leden van Zoom een korting van 50% op de opstartkosten van hun dossier. Daarnaast krijg je bij Liantis een persoonlijke opstart op hun kantoor met alle toelichtingen.

Assistenten

Als je een assistent tewerk wil stellen via interimcontract, krijg je bij Agilitas als lid van Zoom korting op de maandelijkse facturen. Daarnaast kan je bij Agilitas ook terecht voor je zoektocht naar gepaste assistenten. Zij hebben niet alleen de know-how over wat persoonlijke assistentie is, ze beschikken in de meeste regio's ook over een poule beschikbare assistenten die vaak nog enkele uren extra kunnen worden ingezet. 

Het grootste ledenvoordeel van Zoom vzw blijven de coaches: elk lid kan zich rechtstreeks wenden met vragen over zijn/haar/hun persoonlijke situatie en krijgt zo een snel en duidelijk antwoord. Met de gedeelde kennis van ons betrokken team kan jij gerust zijn dat je in goede handen bent.

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Uitvoering van het VAPH na oordeel van Raad van State

Nadat de Raad van State geoordeeld heeft dat het VAPH de herziening (van de indeling van 12 budgetcategorieën PVB naar 24 budgetcategorieën) moest terugdraaien is nu duidelijk hoe het VAPH dit gaat uitvoeren. Deze uitspraak heeft voor veel budgethouders gevolgen, het VAPH zal je hierover informeren, maar wij staan ook voor je klaar!

Kilometervergoeding voor vrijwilligers gewijzigd

De kilometervergoeding voor auto, moto en bromfiets wordt sinds 2023 elk kwartaal geïndexeerd. Per 1 april 2024 is dit gewijzigd naar €0,4265 per km.

Dienstencheques aangekocht met PVB/PAB niet aftrekken van belastingen

Let bij het invullen van je belastingaangifte op dat je de dienstencheques die je aankoopt met je PVB of PAB, niet mag aftrekken van de belastingen. Want dat komt neer op dubbele subsidie en dat mag niet.

Verslag Denkdag Welbevinden en bescherming bij handicap

Voor de Denkdag op zaterdag 20 januari sloegen FOVIG, Trefpunt Stan en Zoom vzw de handen ineen met een belangrijke missie: samen met professionals en ervaringsdeskundigen nadenken over welbevinden en bescherming bij handicap.