NIEUWE COLLEGA ZOOM OOST VLAANDEREN, VLAAMS BRABANT EN BRUSSEL

Ik ben Tinne Poels, en sinds 26 augustus de nieuwe collega van Bert en Martine. Ik heb al heel wat ervaring met PAB en PVB vanuit mijn vorige job, en ben heel blij om deze kennis te mogen delen met de leden van Zoom vzw. Ik sta 100% achter de visie en waarden van Zoom vzw, en heb veel zin om mee te werken aan de uitbouw van deze bijstandsorganisatie!

In een ver verleden was ik leidster bij Akabe, een scoutsgroep waar zowel kinderen en jongeren met als zonder handicap deelnemen. Van daaruit wilde ik heel graag werken in de sector voor personen met een beperking. Voor mij was het werken vanuit een inclusieve visie, vertrekkend vanuit de mogelijkheden van mensen, daarbij zeer belangrijk. Ik ben dan ook heel lang actief geweest als trajectbegeleidster voor personen met een handicap, om via de dienst Ondersteuningsplan dan terecht te komen bij een bijstandsorganisatie.

Sinds de start van het PAB, heb ik door het ondersteunen van personen met een beperking, ervaringen in het werken met assistenten en de administratie hierrond. Deze kennis en ervaring werd uitgebreid in 2013 toen ik startte binnen een budgethoudersvereniging als PAB-coach. Ook het PVB is intussen vertrouwde materie.

Ik woon al een hele tijd met mijn gezin in de regio Gent, en zal van daaruit budgethouders in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel bijstaan om met hun PVB of PAB een zo goed mogelijke ondersteuning te krijgen.

Naast het werk ben ik vooral bezig met mijn 3 actieve kinderen. Wandelen in de natuur maakt me blij, zeker als er een berg in de buurt is

Ik hoop een meerwaarde te kunnen betekenen voor budgethouders en collega’s bij Zoom vzw!

 

Je kan Tinne bereiken via tinne.poels@zoomvzw.be of 0468/408 403

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

CORRECTIEFASE 2 UITGESTELD DOOR AANSLEPENDE ONDERHANDELINGEN NIEUW VLAAMS REGEERAKKORD

Oorspronkele timing VAPH om brieven aan budgethouders in voorzieningen te sturen was 26 september!

CORRECTIEFASE 2 OP KOMST

In september krijgt iedereen met een PVB 'uit transitie' een brief over de aanpassing van zijn budgethoogte

AGENDA voor OKTOBER en verder

Autisme Centraal, Kunstacademie Eeklo en Buurthuis De Post Jabbeke