Ga gratis naar 'A FAUST CONCERT' van KLARAfestival ism Jouw Sleutel en ZOOMvzw

UITNODIGING
Kom genieten met de leden van uw organisatie van een klassiek concert tijdens het Klarafestival 2019!
vrijdag 22 maart 2019
A Faust symphony
Paleis Van Schone Kunsten (Bozar) in Brussel

● Wat is Jouw Sleutel? Al voor het zesde jaar op rij organiseert Klarafestival het project ‘Jouw Sleutel’. Daarbij krijgen elk jaar 60 personen met een beperking uit Brussel de kans om gratis een concert van Klarafestival bij te wonen. Klassieke muziek is zo’n domein waar veel mensen niet helemaal vertrouwd mee zijn. Daar zijn we ons als organisatie van Klarafestival ook van bewust.

Net om deze mooie kunsttak aan een breder en diverser publiek te kunnen tonen, hebben we het project ‘Jouw Sleutel’ in het leven geroepen. Daarbij bundelen we krachten over verschillende sectoren heen, met als doel om drempels te verlagen en diverse doelgroepen te bereiken. Met deze uitnodiging wil de Brusselse staatssecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets een extra inspanning leveren om ook die doelgroepen te laten meegenieten van één van de meest prestigieuze Vlaamse culturele evenementen: het internationale Klarafestival in onze hoofdstad Brussel !

Het verlagen van die drempels moet op verschillende niveaus gebeuren, een gratis concert ticket volstaat niet. Drempels rond bereikbaarheid, financiële middelen en op maat geformuleerde informatie worden aangepakt en weggewerkt door ons, de organisatie van Klarafestival. Daarnaast zijn er ook nog de psychologische drempels rond het onbekende. Daarvoor rekenen we op jullie. Graag nodigen we jullie organisatie uit in Bozar, om een concert van Klarafestival bij te wonen.

We beginnen de avond met een receptie, een op maat gemaakte inleiding en - als kers op de taart - een concert van het Belgian National Orchestra.

● Over het concert Alsof de Duivel ermee gemoeid is… Om de halsbrekende Rococovariaties van Tsjajkovski tot een goed einde te brengen, heb je een bovenaardse techniek als die van Mischa Maisky nodig. In Liszts verbeeldingsvolle Faustsymfonie is de duivel op vrije voeten. Aan chef-dirigent Hugh Wolff en het Belgian National Orchestra om de kwelgeest te bedwingen.

● Waarvoor zorgt het Klarafestival?

❏ Persoonlijke speech van Brusselse staatssecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets

❏ Receptie. Vóór het concert worden de deelnemers getrakteerd op een glas en een hapje.

❏ Informatie op maat. Tijdens de receptie ontvangen alle deelnemers een op maat gemaakt programmaboekje waarin alle inhoudelijke en praktische informatie staat.

❏ Educatieve inleiding. Net vóór het concert krijgen de deelnemers een op maat geformuleerde inleiding op het concert. Het wordt een toegankelijk en informeel moment waarbij de deelnemers de kans krijgen om kennis te maken met de muziek.

❏ Gratis bijwonen van het concert. Klarafestival voorziet voor elke organisatie een gelimiteerd aantal gratis tickets. 

 

● Avondprogramma

❏ 18u30 Aankomst aan Bozar, deelnemers ontvangen per groep hun concerttickets en start receptie (broodjes, hapjes en dranken)

❏ 19u00 Welkomstwoord Brusselse staatssecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets ❏ 19u15 Inleiding tot het concert

❏ 19u40 De gasten worden naar de zaal geleid

❏ 20u00 Start van het concert

❏ 22u45 Einde van het concert.

● De beoogde doelgroep van Jouw Sleutel zijn mensen met een beperking van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Jullie worden uitgenodigd omdat jullie organisatie binnen dat domein werkt. Als deelnemende organisatie vervullen jullie een cruciale brugfunctie tussen Klarafestival en het beoogde doelpubliek.

 

● Hoe inschrijven ? Bent u na het doorlezen van deze uitnodiging geïnteresseerd om deel te nemen? Neem dan contact op met Jan Machiels, de verantwoordelijke coördinator bij Klarafestival.

 Ten laatste maandag 4 maart ontvangen wij graag de namenlijst van de deelnemers.

NOG VRAGEN? Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren: Jan Machiels Events GSM : 0492 86 43 77 jan@klarafestival.be

Deze uitstap wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Brussels Staatssecretaris van Gelijke Kansen.

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief februari 2019

Deadline indienen kosten - Open Deur De Haven - Vakantiewijzer De Kade - EHBO Agilitas huishoudhulpen

Nieuwsbrief januari 2019

Afrekening Budget 2018 - Dienstencheques - NMBS-tool en meer..

PRIJZEN LIDMAATSCHAP en ONDERSTEUNING ZOOMvzw 2019

Ook in 2019 blijft Zoom de voordeligste Bijstandsorganisatie. Haal meer uit je PVB, krijg correcte ondersteuning op maat en betaal een coorecte prijs voor deze warme service.

Ga gratis naar 'A FAUST CONCERT' van KLARAfestival ism Jouw Sleutel en ZOOMvzw

reageer snel voor gratis tickets, receptie en inleiding tot het concert